La «Football Motion Cup» reunirà a les millors canteres del panorama nacional i a equips internacionals a la capital de la Costera

Ahir dijous es va presentar en l’Ajuntament de Xàtiva el torneig internacional aleví «Football Motion Cup», que reunirà a les millors pedreres futbolístiques del panorama nacional i fins i tot de l’estranger, amb participació d’equips francesos.

Aquest torneig comptarà amb 24 equips d’aleví de primer any (uns 500 jugadors) entre els quals es troben Valencia CF, Real Madrid, FC Barcelona, Atlético de Madrid, Villarreal CF o Levante UD, junt amb altres clubs referents de la nostra Comunitat Valenciana com l’Alcoyano, l’Alzira, el Torrent o el Gandia. També participaran els equips locals Ciutat de Xàtiva i Racing de Xàtiva.

El campionat constarà de partits de 25 minuts i tindrà lloc en dos seus, l’estadi de la Murta i el Paquito Coloma, i tots els equips jugaran en ambdós escenaris. La jornada del dissabte arrancarà a les 9 del matí i finalitzarà a les 21 hores, amb un total de 44 partits. El diumenge 22 es jugarà al Paquito Coloma la Fase Plata des de les 8:30 h, mentre que la Murta albergarà la Fase Final a partir de les 9:25, concloent amb la gran final que es disputarà cap al migdia.

Els equips participants pujaran també al Castell de Xàtiva durant la jornada del dissabte per fer una visita i realitzar una foto oficial.

El regidor d’Esports, Pedro Aldavero, va declarar que “mai havíem tingut a Xàtiva un torneig d’aquesta qualitat, i per això cal felicitar els organitzadors”

Per la seua part, el president de Event Motion, Miguel Gandia, va indicar que “teníem la intenció de fer un torneig de referència de futbol de formació a la Comunitat Valenciana, i quin millor lloc que Xàtiva, una ciutat que compleix en infraestructures i turisme”.

El campionat serà retransmés en directe a Real Madrid TV, Barça TV i durant la jornada del diumenge també a Gol TV, Twitch i YouTube. S’espera al voltant de 1.500 persones de tots els punts del país i de l’estranger. L’organització ha indicat que les places hoteleres de la ciutat estan completes per a aquest cap de setmana.