L’Ajuntament de Canals aportarà el 20% de la subvenció que ascendeix a 112.054 euros més I.V.A

El Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme ha atorgat una subvenció, finançada per la Unió Europea, de 448.216 euros per a la modernització i rehabilitació del Mercat Municipal de Canals. 

Aquesta subvenció es troba dins del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència per al desenvolupament dels mercats, zones urbanes comercials, comerç no sedentari i canals curts de comercialització.

Entre les actuacions que es duran a terme s’inclouen la transformació digital, que consistirà en la creació de la pàgina web, així com l’ampliació de la xarxa wifi; la millora dels punts de venda; la instal·lació de fonts d’energia renovables i de climatització; activitats relacionades amb la formació, com la realització de cursos de màrqueting i venda online i finalment, en la creació de la senyalística i marca del mercat municipal. També es duran a terme les obres per a la rehabilitació de l’edifici.

Tant la regidora Hilzonde Badía, com l’alcaldessa Mai Castells, han tingut diverses reunions per a informar amb detall del procés a totes les parts implicades. I ahir de vesprada, tant la regidora com l’alcaldessa, han fet partícips als portaveus de la corporació municipal del projecte.

Tal i com assegurava Hilzonde Badía “Des del consistori es vetlarà perquè els venedors i venedores del Mercat Municipal puguen desenvolupar la seua tasca de la millor manera possible durant el temps que duren les obres”. Així també “volem donar l’enhorabona i reconéixer el treball a la cap de departament d’ADL del consistori, per aconseguir que el mercat de Canals obtinguera una de les majors puntuacions i, d’aquesta manera, dotar al nostre municipi d’un edifici modern i adaptat a les noves tecnologies i als nous temps.