Deu jugadors que han acabat la seua etapa juvenil al club realitzaran la pretemporada amb el primer equip

La darrera setmana, el CD Llosa ha estat el vertader protagonista de l’actualitat futbolística de la nostra comarca. El club d’El Sequiol ha anunciat gran part del seu planter per al pròxim curs amb un bon grapat de renovacions i els primers fixatges.

Pel que fa als últims anuncis, un d’ells és una de les renovacions més esperades al club. El davanter i capità del primer equip Carlos Muñoz ha allargat el seu compromís amb l’entitat. Per al jugador de Chella serà la tercera temporada com a blanc-i-blau i ja és tot un referent tant dins com fora del camp. A més, està cridat novament a ser el referent ofensiu de l’equip gràcies al seu olfacte golejador.

D’altra banda, 10 jugadors de la pedrera, que han acabat la seua etapa com a juvenils, realitzaran la pretemporada amb el primer equip en cerca d’un lloc en la plantilla definitiva de l’equip de Rafi. Nico Diaz, Maties Calatayud, Alexander Martinez, Unax Moltó, Pablo Ferrer, Borja Bautista, Carlos Martinez, Carlos Serrano, Joan Conca i Natxo Macias intentaran convéncer al cos tècnic lloser per estrenar-se com séniors en la Regional Preferent.