Aquesta publicació és la primera d’una sèrie enciclopèdica que busca analitzar les festivitats del foc de tot el món, els seus orígens i la cerca d’un fil conductor que les unisca a totes

El dimarts passat es va dur a terme, en el Centre del Carme de Cultura Contemporània, la presentació del llibre “Foc. Diseñar el fuego” on va assistir el regidor de Fira i Festes de l’Ajuntament de Canals, Miquel Alventosa.

Aquest llibre recull les set festivitats del foc més rellevants de la Comunitat Valenciana, en un intent de donar-les a conéixer com un conjunt capaç de convertir la nostra terra en la capital mundial de les festes del foc.

Aquesta publicació és la primera d’una sèrie enciclopèdica que busca analitzar les festivitats del foc de tot el món, els seus orígens i la cerca d’un fil conductor que les unisca a totes.

L’acte va comptar amb la presència d’un dels autors de la publicació com és José Francisco Carsí, i amb representants de diferents festes del foc com la Foguera de Canals, la Santantonà de Forcall, la Matxà de Vilanova d’Alcolea, les Falles de València, les Fogueres de Sant Joan, la Cordà de Paterna i els Fatxos d’Onil.