L’esportista andalús treballa de Metge Intern Resident en l’especialitat de Pneumologia a l’Hospital Dr. Peset Aleixandre de València

Milers de sanitaris es juguen la salut i posen en risc les seues vides, per a tractar de véncer aquesta pandèmia de la COVID-19. Entre ells, trovem un destacat esportista del Club Voleibol Xàtiva. Sergio Calvache Castillo, que juga en la lliga de plata espanyola (SuperLiga2), treballa de Metge Intern Resident en l’especialitat de Pneumologia a l’Hospital Dr. Peset Aleixandre de València.

En la seua vessant esportiva, encara podem recordar el gran partit que van disputar els de Xàtiva contra el CV Leganés el passat dia 7 de març, amb victòria, a escasses dates de què es decretara l’Estat d’Alarma.

Una vegada suspeses de manera definiva les lligues per part de la Real Federació Espanyola, Sergio juga una altra lliga més important, i mentre la majoria ens quedem a casa, el Doctor Calvache està encadenant guàrdies interminables.

El seu currículum personal és considerable. És jugador d’elit de voleibol i ha jugat en les primeres lligues al llarg de la seua carrera esportiva. A més a més, és Metge, Llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport, Entrenador Nacional de voleibol, té formació en Natació i Esports de Lluita, és cinturó marró de Taekwondo, Monitor Nacional de lluites olímpiques i Monitor Nacional de natació.