El conjunt xativí es queda sense puntuar per culpa d’errades importants

El CD Olímpic no va poder puntuar en el seu primer partit a casa aquesta temporada. El tot poderós Intercity de Sant Joan d’Alacant es va imposar per 1-3 en un duel molt igualat i que va estar condicionat per errades importants dels locals tal com reconeixia l’entrenador de l’Olímpic, Abel Buades.

El partit va començar amb un Intercity clarament dominador. El conjunt alacantí va apostar per una pressió asfixiant i va complicar i molt el joc de l’Olímpic. Fruit d’eixa pressió, Josiel va forçar una pèrdua de baló de Berna i es va plantar sol davant Viorel per anotar el 0-1. Després del gol, els visitants intentaren ampliar la renda, però el marcador no es va moure més al primer temps.

Després del descans, l’Olímpic va millorar considerablement. A més, l’entrada de Nico Cabanes i Juanjo Calvo al minut 62 va donar oxigen a l’atac xativí. L’Olímpic va aconseguir empatar després d’una treta de banda en llarg de Frangi que va pentinar Berna i Ekedi va rematar amb encert. Amb l’empat de nou al marcador, els xativins van tindre els seus millors minuts, però tot va canviar de nou per l’expulsió de Steve Ekedi al minut 74. A partir d’ahir, l’Olímpic va intentar defensar l’empat, però el potencial ofensiu del Intercity va acabar imposant-se. David Torres, amb una gran rematada, posava l’1-2 al marcador i Cristian Herrera, en l’última jugada del partit, marcava l’1-3 definitiu.

Amb aquesta derrota, el CD Olímpic porta un balanç d’un punt de sis possibles i deu aprendre de les errades comeses de cara a les pròximes jornades i també als dos partits pendents que tenen de jornades anteriors.