Molts dels projectes aprovats estan vinculats a la creació d’empreses, instal·lacions fotovoltaiques, consolidació de l’activitat econòmica en el territori o renovació de serveis bàsics

El Grup d’acció Local Caroig-Xúquer Serra Grossa ha ratificat en la seua Junta directiva del 14 de febrer, subvencionar 27 expedients de projectes per valor de 826.678,09 € de fons Leader per a impulsar el territori.

Molts dels projectes aprovats estan vinculats a la creació d’empreses, instal·lacions fotovoltaiques, consolidació de l’activitat econòmica en el territori o renovació de serveis bàsics. Entre els expedients destaquen projectes de creació d’empreses amb potencial per a generar oportunitats econòmiques en el territori i crear llocs de treball per a lluitar contra la despoblació. Pròximament, es publicarà una nova convocatòria.

Segons la Gerent de l’Associació Caroig-Xúquer-Serra Grossa, Pepa Tornero, “volem que es realitzen més inversions en el territori, sobretot del sector privat. Sabem que aquestes ajudes requereixen molts tràmits administratius, però el resultat és positiu”.

Entre les quaranta poblacions que tenen accés a aquestes ajudes figuren els municipis de Cerdà, Estubeny, La Granja de la Costera, Llocnou d’en Fenollet, Llanera de Ranes, Moixent, Montesa, Novetlè, Rotglà i Corberà, Torrella, Vallada i Vallés, a la comarca de la Costera.