Pepe Garrigós, ha declarat que el pressupost de l’Ajuntament de L’Alcúdia de Crespins per a l’any vinent, que ascendeix a 4.779.159 euros arriba 5 dies després del Cap d’Any 

El portaveu de Compromís de l’Alcúdia de Crespins, Pepe Garrigós, ha declarat que el pressupost de l’Ajuntament de L’Alcúdia de Crespins per a l’any vinent, que ascendeix a 4.779.159 euros arriben 5 dies després del Cap d’Any, el que suposarà una paràlisi dels comptes durant el primer trimestre de 2024, frenant encara més la gestió municipal”. 

El grup Municipal de Compromís s’ha mostrat especialment crític amb la manera d’elaborar els pressupostos anuals, ja que l’esborrany els ha arribat per correu electrònic impedint cap reunió formal entre el govern i els grups de l’oposició per a dialogar, consensuar projectes i mesures econòmiques d’interés general. 

Per a Compromís, aquest fet representa un retrocés en les relacions polítiques i la participació democràtica de tots els grups municipals. Assenyalen que en aquest 2024, el PP ha decidit demostrar novament una actitud més partidista i autoritària, sense buscar ni tan sols un acord general que garantisca que tota la població se senta representada. Malgrat això, el portaveu Pepe Garrigós anuncia que presentarà totes les esmenes necessàries a favor de la ciutadania i una millor gestió dels recursos econòmics de la població en el pròxim ple extraordinari, i ha afegit que el projecte presentat pel Partit Popular inclou “retallades en l’àmbit social, promoció econòmica i igualtat, i causaran una paràlisi econòmica que afectarà les persones més vulnerables i al teixit de les empreses i comerços locals”. 

Així, el grup municipal de Compromís afirma que els regidors del PP no s’estan guanyant eixe salari que es van pujar fa uns mesos i que ara es tornen a pujar un 2,50%. Han fet un “còpia i pega” dels pressupostos de 2023 però amb moltes retallades socials i falta d’inversions amb 0 euros per a obres pendents d’importància per al dia a dia del municipi.