«Cinco horas con Mario» passa al 29 de novembre, «Viejo amigo Cicerón» s’ajorna al 26 de setembre i es treballa en reubicar la funció de Santi Rodríguez

El Gran Teatre de Xàtiva ha treballat aquests dies amb les companyies afectades en l’ajornament i reubicació de les funcions previstes per a abans d’estiu, degut a l’actual situació d’emergència sanitària i estat d’alarma que impideix la celebració d’actes culturals i d’oci. La intenció de l’Ajuntament de Xàtiva ha estat la de buscar noves dates per a poder seguir oferint tota la proposta cultural que ja havia estat contractada, a més d’evitar perjudicis a les companyies donada la difícil situació que travessa el sector.

«Ajornar tota l’activitat cultural que ja estava programada era un dels objectius que perseguíem des de la regidoria des que es va conèixer la gravetat d’aquesta crisi sanitària. És imprescindible continuar amb aquesta proposta cultural que suposava una forta aposta per la nostra part, i oferir-la una vegada s’alce aquest estat d’Alarma», ha manifestat la regidora de Gran Teatre, Maria Beltrán.

En aquest sentit, la primera de les funcions que ha trobat un nou acomodament al calendari ha estat «Cinco horas con Mario», de Miguel Delibes, interpretada per Lola Herrera i programada per al proper divendres 24 d’abril. L’obra finalment quedarà ajornada per al 29 de novembre de 2020 a les 19:30 hores, sent vàlides les entrades adquirides per a la funció que estava prevista la propera setmana sense haver de realitzar cap canvi ni acció per part dels clients. Aquells que, en canvi, sol·liciten la devolució del preu de l’entrada ho podran fer a partir del proper 24 d’abril si aquestes han estat adquirides per Instanticket, retornant-se al compte vinculat a la targeta amb la que es va fer efectiva la compra. Per a les entrades adquirides en taquilla física tant en efectiu com per targeta bancària, es podrà sol·licitar la devolució en la taquilla de la Casa de Joventut una vegada finalitze l’Estat d’alarma i es reòbriguen els edificis municipals.

Altra de les funcions ajornades ha estat «Viejo amigo Cicerón», amb Josep Maria Pou, que estava prevista per al 5 de juny i que s’interpretarà finalment el 26 de setembre a partir de les 22 hores. En aquest cas s’informarà a través dels canals habituals de l’activació de venta d’entrada, que encara no estava operativa. Per últim, s’està acabant de concretar la nova data per a la funció «Infarto, no vayas a la luz» de Santi Rodríguez i prevista per al 19 de juny. Una vegada s’arribe a un acord amb la companyia per reubicar la representació, s’informarà al respecte.