La direcció anirà a càrrec del mestre de Dénia, Pere Molina, col·laborador de la Colla des de l’any 2007

El concert començarà a les 20.30 h i és organitzat per la Colla de dolçaines i percussió “La Socarrà”. Les entrades es poden adquirir a la web www.entradas360.com al preu de 6 €, més les despeses de gestió. 

El concert constarà de dues parts. En la primera part, es farà una retrospectiva històrica on s’interpretaran les peces que més han influït en l’esdevenir de la Colla, peces que formen part dels treballs discogràfics publicats i que tenen una significació especial per al col·lectiu. Es convidarà a antics membres de l’associació que podran participar de manera activa amb l’espectacle. 

En la segona part, la Colla “La Socarrà”, estarà acompanyada pel cantaor que més ha contribuït a la recuperació i divulgació de la música tradicional, Pep Gimeno “Botifarra”, que juntament amb la seua rondalla, interpretaran temes clàssics del seu repertori, amb arranjaments inèdits per a gran colla de dolçaines i percussió i ensemble de metalls. 

En el concert es farà un repàs per la història de la Colla i es pegarà una volta a les col·laboracions que aquesta ha tingut als concerts de Pep Gimeno. La direcció anirà a càrrec del mestre de Dénia, Pere Molina, col·laborador de la Colla des de l’any 2007.