Totes les obres seran a les 19 hores a l’auditori municipal

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament del Genovés ha presentat la programació d’arts escèniques per als mesos de gener-juny de 2024, en la que es podrá gaudir d’espectacles de teatre, circ i dansa per a totes les edats. 

Aquest diumenge, 18 de febrer, es representarà l’obra “La Vídua Valenciana”, una obra de teatre per a joves i adults de la mà de la companyia La Valenciana. El dissabte 9 de març, tindrà lloc un teatre familiar anomenat “CROMA, una història dibuixada”, de l’Horta Teatre. El dissabte 20 d’abril torn per a un altre teatre per a joves. En aquest cas es representarà l’obra “Vincent”, de la companyia l’Últim Toc Teatre. El dissabte 4 de maig, hi haurà un espectacle de dansa familiar anomenat “DOT”, de la companyia Maduixa. I finalment, el dissabte 1 de juny, els més menuts podran gaudir d’un circ familiar amb l’obra “Únic”, de la companyia Martín Melinsky. 

Totes les obres seran a les 19 hores a l’auditori municipal. Per a més informació es pot telefonar al 670 954 008, enviar un correu a cultura@genoves.es, o consultar el web www.genoves.es