Aquest curs, anomenat “Ciutadania per la Pau”, està emmarcat en el projecte d’educació per al desenvolupament “València per la Pau”, és gratuït, té places limitades i requereix inscripció prèvia

El Fons Valencià per la Solidaritat està desenvolupant un projecte d’educació per al desenvolupament, anomenat “València per la Pau”, sent l’objectiu d’aquest projecte acostar l’objectiu de desenvolupament sostenible número 16 de Pau, Justícia i Institucions Sòlides, a la població de diferents municipis valencians, conscienciant al voltant de la construcció de societats pacífiques, justes i amb institucions democràtiques que respecten les llibertats i els drets humans. 

En el marc del projecte d’educació per al desenvolupament “València per la Pau”, cofinançat per la Diputació de València, el Fons Valencià i el CEFIRE de Xàtiva ofereixen el curs “Ciutadania per la Pau” amb la finalitat de millorar els coneixements al voltant de la cultura de pau i descobrir eines de canvi per a executar en poblacions i centres educatius. El curs formatiu està destinat a personal tècnic i polític d’ajuntaments i mancomunitats de la Comunitat Valenciana, així com a personal docent. 

El curs “Ciutadania per la Pau” -el qual té un còmput global de 10 hores, és gratuït i compta amb places limitades- es desenvoluparà els dies 18, 19 i 20 d’octubre a la seu del CEFIRE de Xàtiva (Av. Juan Francés, 1), en horari de 17.30 h a 20.00 h. 

Les persones polítiques i tècniques d’ajuntaments i mancomunitats interessades a participar en el curs formatiu han de realitzar una inscripció prèvia enviant un missatge al correu electrònic oficina@fonsvalencia.org indicant les seues dades personals. Per la seua banda, els docents han de fer la inscripció mitjançant la plataforma del CEFIRE.