L’audiovisual, el qual apropa l’activitat de l’entitat amb testimonis en primera persona, es pot visualitzar de manera completa al canal del Fons Valencià a YouTube

El Fons Valencià per la Solidaritat estrena de manera oberta i en línia el documental “Des del cor del Fons. El batec de tot un poble”. Aquest documental, dirigit i produït per Alberto Pla-Projectes de Comunicació Social, ha estat rodat sobre els projectes del Fons en Bolívia, l’Equador, El Salvador i la Comunitat Valenciana, i en el mateix, per tant, es reflecteix l’activitat de l’associació d’ajuntaments i mancomunitats de la Comunitat Valenciana dedicada a la cooperació internacional i a l’educació per al desenvolupament. 

L’audiovisual es pot visualitzar de manera íntegra al canal de YouTube del Fons Valencià per la Solidaritat, i també es pot trobar a les xarxes socials del Fons. 

El documental “Des del cor del Fons. El batec de tot un poble” visibilitza els projectes del Fons als països del sud, així com la seua incidència en la vida de les persones beneficiàries. També es trasllada el treball en matèria d’educació per al desenvolupament que es du a terme a la Comunitat Valenciana. 

“Des del cor del Fons. El batec de tot un poble” és un audiovisual presentat en el marc del 30 aniversari del Fons. Tot això gràcies a la solidaritat i el compromís dels veïns i veïnes dels ajuntaments i mancomunitats de la Comunitat Valenciana que conformen el Fons.