Més de 2.500 persones han gaudit de les actuacions de personalitats com El Brujo, Víctor Manuel, Dulce Pontes, Depedro, Sandra Monfort i Pep Botifarra

El Castell de Xàtiva ha estat escenari un any més de les actuacions que han compost la XXIII edició del Festival Internacional que s’ha dut a terme durant els caps de setmana del mes de juliol i que aquest any ha servit per a homenatjar el mil·lenari de l’obra «El collar de la coloma» d’Ibn Hazm, inspirada en les relacions amoroses, l’erotisme i la dona de l’època del Califat, i que va ser escrita a la ciutat xativina.

Segons ha indicat la regidora de Turisme Raquel Caballero, des de l’organització destaquen que el balanç del Festival és molt positiu, ja que per la fortalesa han passat més de 2.500 persones amb una mitjana de 92% d’ocupació en els seus cinc concerts. Escoltem a la regidora de Cultura, Raquel Caballero.

El director artístic de Nits al Castell, Rafa Jordán, ha declarat que “volem agrair el treball de totes les persones que fan possible el festival, un equip de més de 90 treballadors en tasques administratives dels serveis municipals, gestió cultural, seguretat, muntatge tècnic, enginyeria, contractació, comunicació, gestió d’entrades, transport públic, serveis mèdics, personal de sala, restauració i oficina de turisme. Entre tots hem fet un festival que situa Xàtiva com una ciutat de referència cultural dins del circuit dels festivals d’estiu”.