L’actuació será el pròxim dissabte a les 23h

DePedro és el projecte musical de Jairo Zavala, qui ha col·laborat amb Luz Casal, Coque Malla, Fuel Fandango, Santiago Auserón, Izal o Vetusta Morla. A les Nits al Castell l’artista presentarà ‘Máquina de piedad’, un àlbum en el qual el madrileny recull 11 cançons entre les quals es troba la col·laboració amb Leiva, “Noche Oscura” o “Todo lo Otro” amb Marcos Coll. 

El cantant, que va començar la seua carrera musical l’any 2007 acompanyat de grups com Calexico, va emprendre la seua carrera en solitari des de fa més d’una dècada i amb ella ha recorregut els 5 continents a través de més de 30 països. El seu últim llançament ha estat ‘Antes de que Anochezca’, un disc que es va gravar en directe fa dos anys a Madrid i que està compost per doble vinil i CD.

A les Nits al Castell, De Pedro compartirà vetllada amb la valenciana Sandra Monfort. La compositora, guitarrista i cantant va debutar al món de la música en solitari amb el seu àlbum ‘Niño Reptil Ángel’ (2021). A Nits al Castell ens portarà les cançons que apareixen al disc que li ha permés guanyar dos Premis Carles Santos i també el seu últim llançament: ‘Flordemavida’, un single que parla de l’amor que es transforma en violència simbolitzant la destrucció d’una relació. La valenciana Sandra Monfort es fa un espai en la indústria amb les seues noves creacions que van més enllà del seu camí amb Marala, el grup que forma amb Selma Bruna i Carla Foi.

L’actuació serà el pròxim dissabte, a les 23 h. Les entrades d’aquest penúltim concert de Nits al Castell ja es poden adquirir al web de l’Oficina de Turisme o bé presencialment a la mateixa Oficina de Turisme pel preu de 20 euros cadascuna. El Festival oferirà servei d’autobús que sortirà de 20,30 fins a les 22.30 hores des de la plaça Espanyoleto de Xàtiva i farà el mateix camí de tornada en finalitzar el concert i fins a les dues hores posteriors.