Les xiques es queden sense puntuar contra el Michelin Mintonette Almería

El Familycash Xàtiva voleibol masculí va plantar cara al líder, el CV Mediterraneo de Castelló, i va aconseguir un punt en un partit d’infart, que van perdre per 2-3 (25-18/28-30/33-35/25-20/13-15). Els de Larry Creus i Claudio Fantin, van eixir molt mentalitzats a la pista, i van disputar un autèntic partidàs, van acabar desquiciant al líder i van meréixer guanyar. 

Per part seua, el Familycash Xàtiva Voleibol femení no vanaconseguir puntuar contra un sòlid Michelin Mintonette Almería i van perdre per 3-0 (18-25,16-25,18-25). El conjunt de Rafa Mora Ribera i José Manuel Martí, va estar molt actiu en defensa en un partit molt viu, però l’efectivitat en atac i la solidesa del quadre d’Almeria va acabar amb el somni de puntuar de les de Xàtiva.

D’altra banda, la Federació de Voleibol de la Comunitat Valenciana reprén les competicions el pròxim 13 de març, amb la reestructuració de tots els calendaris. La gran notícia d’aquesta setmana és la tornada als entrenaments dels equips de les categories de base.