El conjunt femení xativí va cedir per 1-3 contra CV Benidorm

Es van disputar dos grans partits de les lligues de plata espanyoles que van generar molta expectació, com va demostrar la massiva assistència de públic al pavelló de voleibol en la vesprada del passat dissabte, que va gaudir d’un alt nivell de joc. Espectacular duel masculí de la Comunitat Valenciana en superliga2, que enfrontava al *Familycash Xàtiva i al CV Mediterrani de Castelló, amb victòria visitant en el desempat per 2-3. Els de Xàtiva empaten en la tercera posició amb el Sant Roque de Las Palmas de Gran Canaria, i queden a tres punts del segon classificat: Tarragona. Complicat partit per als locals, que en el primer set van jugar a contra corrent , cometent errors en haver d’arriscar per a intentar retallar diferències. El Mediterrani, molt encertat, va tancar el primer set per 16-25. En la segona manga canviava el panorama, els de Xàtiva van estar molt regulars en defensa i atac i es van emportar el tercer set (25-21). Un tercer set molt emocionant des del principi i amb parcials igualats amb Un final de set d’infart, amb diverses boles de set per a cada equip, en el qual els xativins aconseguien donar-li la volta al partit (30-28). No obstant això, els castellonencs no es van resignar a anar-se de buit i van disputar un intens quart set, aconseguint un avantatge de quatre a cinc punts que van saber gestionar fins al final, malgrat la reacció local (22-25). Cinqué set emocionant amb lleuger avantatge castellonenc i un joc molt viu. Els de Xàtiva van lluitar fora mida, encara que no van aconseguir retallar diferències davant un rival que va tindre una major regularitat en el tram final.

Familycash Xàtiva femení van cedir per 1-3 contra el tercer classificat CV Benidorm. Complicada papereta per a les de Rafa Mora que s’enfrontaven a un rival difícil en un dels duels de la Comunitat Valenciana en la superliga2. El Benidorm va tindre una major regularitat al llarg del partit, encara que va haver-hi diversos sets amb bastant igualtat en la pista. El primer set anava transcorrent amb lleuger avantatge visitant, bones defenses de tots dos conjunts i jugades llargues, amb un Benidorm amb major efectivitat atacant en la segona meitat es va emportar el set (21-25). La segona manga va ser molt emocionant, les de Xàtiva van continuar lluitant malgrat el mal començament, en una reacció que va contrarestar al conjunt visitant, que van haver d’arriscar. El tram final va tindre molt bon joc per part de tots dos conjunts, les de Xàtiva van aconseguir situar-se amb avantatge que va fer tindre moltes esperances, però les visitants van aconseguir l’empat, després un intercanvi de jugades en les quals les locals van tindre tres boles de set abans de tancar per un merescut 30-28. El tercer set va tindre color alacantí, van dominar de principi a fi, i les de Xàtiva no van tindre marge per a reaccionar. Un quart set que es presumia de nou igualat, començava amb avantatge visitant, però les xativines no van donar una pilota per perdut i amb molt d’esforç van aconseguir empatar. Diversos errors no forçats de les de Xàtiva, van ser aprofitats pel Benidorm per a jugar amb una major comoditat i van acabar amb les esperances xativines de remuntar, davant un rival tan poderós (17-25).

En les categories de Base. El Xàtiva juvenil masculí de la primera divisió autonòmica va guanyar contra el CV Villena Petrer per 3-0.  El Xàtiva sènior autonòmic de la segona divisió també va aconseguir la victòria per 3-0 contra el CV Picassent. El Xàtiva juvenil femení de la primera divisió autonòmica van cedir per 3-0 contra el segon classificat CV Benidorm.