L’equip femení de SuperLliga2 cau davant un Mairena molt superior

Els equips masculí i femení de SuperLliga2 del CV Xàtiva van tornar a demostrar, una jornada més, el seu alt nivell competitiu. Això sí, el resultat va ser totalment oposat.

El Familycash Xàtiva Voleibol masculí va aconseguir una gran victòria i es va emportar el derbi autonòmic en la dificilíssima pista del Sedka Novias Villena-Petrer per 1-3 amb parcials de 19-25, 25-21, 20-25 i 22-25. Els de Larry Creus, Rafa Mora i Claudio Fantin van eixir molt conscienciats, perquè per a guanyar en la pista del conjunt alacantí cal jugar a més del cent per cent, el que es va reflectir en l’actitud en el camp.

Per a l’entrenador Larry Creus, la victòria és molt important i dóna molta moral per a afrontar els partits que falten.

La pròxima jornada, els de Xàtiva reben divendres a les 19 hores al Leleman CV València per a recuperar un partit ajornat.

Per part seua, el Familycash Xàtiva Voleibol femení van perdre en terres sevillanes per 3-0 contra el Mairena Voley (25-14/25-13/25-19). Cal destacar que les de Xàtiva van viatjar sense les jugadores Carmen Lluch i Katy Lace que s’uneixen a la llarga llesta de lesions, que esperem que vaja acurtant-se com més prompte millor.

La pròxima jornada el conjunt femení del Familycash Xativa rep al AVG Almeria dissabte a les 18:15 h.