L’equip femení cau contra el líder tot i fer un gran esforç

El Familycash Xàtiva Voleibol femení no van poder amb el líder de la SuperLliga2, el Tenerife Cuesta Piedra, i van caure per 3-0 (25-23, 25-13,25-19). Llarg i difícil desplaçament a terres canàries davant un conjunt complicat, que aspira a l’ascens a la màxima lliga, però les del Xàtiva van lluitar fins al final, malgrat la diferència entre tots dos equips. Van haver de matinar molt el dissabte per a agafar el vol a Tenerife via Madrid, en una setmana que ja havia resultat complicada, sobretot pels canvis en la direcció de l’equip. Es fan càrrec del Familycash Xàtiva fins al final de temporada Rafael Mora Ribera i José Manuel Martí, després de l’eixida d’Alessandro Consentino.

El conjunt de Xàtiva ja pensa en l’interessant pròxim partit a Xàtiva que les enfrontarà al Michelin Mintonette Almería, que es disputarà dissabte 6 març en el pavelló municipal de Voleibol a les 18:15 hores.

Per part seua, el Familycash Xàtiva Voleibol masculí va aconseguir un punt en la pista del Refoart Volei Muro de Mallorca, en un partit d’infart que van perdre per 16-14 en el cinqué set. Els mallorquins van guanyar per 3-2 (17-25/25-19/25-21/14-25/16-14). Complicat desplaçament a Balears per a disputar un partit intens, en el qual tots dos conjunts, es jugaven una bona part de les seues opcions. 

La pròxima jornada el Familycash rep a Xàtiva al líder CV Mediterraneo de Castelló el dissabte 6 de març a les 16:00 hores.

D’altra banda, la Federació de Voleibol de la Comunitat Valenciana ha reestructurat les competicions. La nova ordre de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública per als pròxims 15 dies, obligarà a haver d’ajustar encara més determinades competicions. Aquesta setmana tots els equips de les categories de base del Club Voleibol Xàtiva es reincorporaran gradualment als entrenaments. El pròxim cap de setmana no hi haurà competicions autonòmiques de voleibol, només hi haurà competicions estatals. Les competicions autonòmiques permeses començaran el següent cap de setmana del 13 i 14 de març de 2021.