L’equip femení es queda sense puntuar davant el Mairena de Sevilla

Passat dissabte, el Familycash Xàtiva Voleibol masculí va guanyar en un brillant partit per 3-0 (25-19, 27-25, 25-18) al CV Roquetes de Tarragona que va vendre molt cara la seua derrota. Els d’Hernán Pesci i Claudio Fantin, que són l’equip més jove de la categoria, van aconseguir una important victòria enfront d’un complicat rival, acabat d’ascendir a la categoria, però amb diversos fitxatges de gran qualitat.

Els màxims anotadors per part del Xàtiva Voleibol van ser: Sebastián Barrial (15), Rubén Martínez Aparicio (13), Pablo Pérez Lledó (9) i Rubén Martínez Ferrer (7).

Per contra, el Familycash Xàtiva Voleibol femení va caure per 0-3 (20-25, 17-25, 13-25) contra el CV Mairena de Sevilla. Les de Larry Creus i José Manuel Martí van patir una dura derrota enfront d’un conjunt andalús molt ben posicionat en el camp, que van cometre pocs errors. Les de Xàtiva venien esperonades per la victòria de la setmana anterior, i van començar molt bé. No obstant això, els errors en recepció i defensa van impedir la construcció d’un atac en unes condicions favorables. Fet que les sevillanes van saber aprofitar

Les màximes anotadores del conjunt xativí van estar: Flor Tortarolo i Laura Mascarell amb 8 punts cadascuna.