El Ahora Vòlei Xàtiva femení cedeix per la mínima de 2-3 enfront del Atarfe de Granada

Nova victòria del Familycash Xàtiva voleibol masculí a domicili contra el Cisneros Alter de Tenerife per 0-3 (20-25, 18-25, 18-25), en partit disputat dissabte passat en el Pavelló Cisneros Alter de La Laguna a Santa Cruz de Tenerife, corresponent a la jornada catorze de la superliga2.

Els de Daniel Mata i Claudio Fantin van aconseguir una victòria important contra el conjunt canari i sumen els tres punts que els permeten conservar la tercera posició en la taula classificatòria. Els canaris són els cuers de la classificació general pel que la victòria dels de Xàtiva entrava dins del previsible. En el primer set el partit començava parell (5-7), amb bona recepció dels de Xàtiva i un joc viu per part dels locals. Una ratxa d’atacs efectius dels xativins va acabar amb el temps mort sol·licitat pels locals (8-14). Amb eixe avantatge, els de Xàtiva van poder arriscar i mantindre el resultat. En la segona mànega els de Xàtiva van acabar consolidant el seu joc, amb bona recepció i defensa, els locals van intentar per tots el mitjans controlar el partit, però es van trobar un rival sòlid, malgrat no existir massa distància en el marcador (10-13). En la segona meitat del set els de Xàtiva van prendre una major diferència (15-21), que ja seriosa definitiva (18-25). En semblants termes va transcórrer el tercer i ultime set, en el qual els locals van estrényer el que van poder (8-9), obligant a emprar-se a fons als visitants. De nou una ratxa d’atacs molt efectius dels xativins van trencar la igualtat (12-17) i van obligar al temps mort de l’entrenador local. El conjunt de Xàtiva seguia molt sòlid i va completar el marcador fins al final (18-25).

El Ahora Vòlei Xàtiva femení aconseguia puntuar a casa malgrat la derrota per la mínima enfront del Covirán Atarfe de Granada per 2-3 (16-25/25-12/25-18/17-25/13-15) en la trobada corresponent a la jornada catorze de la lliga de plata d’espanyola que es va disputar en el pavelló de voleibol dissabte passat.

Les de Quique Mateu i Pablo Tatay no van disputar un bon partit, però el rival tampoc, molts errors no forçats per part de tots dos conjunts, van deslluir el joc en nombroses ocasions, encara que va haver-hi ratxes de joc molt destacables i de bon nivell. Finalment, després d’un domini altern les granadines es van emportar el partit per 13-15 en un cinqué set molt ajustat. En el primer set les de Xàtiva no van saber trobar el seu lloc en la pista, les granadines van sorprendre amb un parcial de 3-7 que obligava les de Xàtiva a arriscar més. Encara que van retallar part de la diferència, les de Atarfe van continuar realitzant el seu joc efectiu (13-17), però augmentant la distància cap al final, aprofitant una ratxa d’errors locals (16-25). En la segona manga canviava el panorama, semblava un altre partit diferent, les que cometien errors no forçats eren les visitants, les de Xàtiva van forçar en servei i van dificultar enormement la recepció de l’equip andalús (16-9). Amb eixa diferència en el marcador les de Xàtiva van poder desplegar el seu joc incisiu i van augmentar les diferències fins al final (25-12). La trobada es tornava igualat i el tercer set seriosa important per a les locals. Des del principi les xativines van aconseguir un avantatge significatiu (12-5), que obligava el conjunt visitant a sol·licitar temps mort. Les forces es van igualar en part, però les de Xàtiva van ser molt més regulars i van forçar el segon temps mort granadí (22-15). No va haver-hi problemes fins al final i les xativines van remuntar el partit. El quart set va resultar clau, les del Atarfe van eixir clarament a arriscar en servei i en atac, i tractant-se d’un conjunt molt ordenat en defensa, van començar a albirar el seu objectiu, aconseguint un marcador favorable de 3-8. Les de Xàtiva no van saber contrarestar el joc visitant, els va faltar profunditat i solidesa, sobretot en jugades que els van anar favorables, i finalment el Atarfe aconseguien forçar el tie-break. Un cinqué set emocionant que no va tindre propietàries en cap moment (8-8). Les de Xàtiva es van posar llavors per davant (11-10) i 12-11. No obstant això, els atacs de les granadines en els moments finals van ser duríssims i van travar al conjunt xativí, que no van saber reaccionar (13-15). Destacar el debut en la superliga2 d’Alejandra Bolinches Arnau, jugadora de la pedrera xativina amb 14 anys, novament es demostra la forta aposta per la pedrera que es realitza des del club. S’espera recuperar en les pròximes setmanes a algunes de les jugadores convalescents de lesions: Laura Navarro i Laura Mascarell.

Declaracionos de les jugadores després del partit:

Resultats en les categories de base, en una jornada que es van disputar setze partits.

Cal destacar la victòria del Xàtiva voleibol Cadet femení de la primera divisió per 3-0 davant el CV Sedaví en un partit molt emocionant, però dominat per les de Xàtiva. La victòria del Dental Carralero Infantil Femení de la primera divisió que guanyava a Sant Joan per 2-3 i que continua liderant la classificació lidera la classificació del grup autonòmic. Tots dos conjunts lluiten per una plaça en les finals autonòmiques de màxim nivell.

L’equip Familycash Xàtiva Juvenil Masculí de primera divisió va patir una dura derrota en les seues aspiracions contra el CV València per 3-0. El Familycash sènior masculí de primera divisió van ser capaces de doblegar al CV Torrent per 0-3 en partit disputat el diumenge. Tots dos conjunts lluiten per aconseguir plaça en les finals autonòmiques de màxim nivell. Derrota del Juvenil femení de la primera divisió enfront del líder Sedaví per 0-3.