Els xativins van guanyar el UBE l’Illa Grau de Castelló en les semifinals

El Familycash Xàtiva Voleibol Masculí va donar la sorpresa en véncer per 3-1 (25-20, 25-17, 23-25, 25-16) al UBE l’Illa Grau de Castelló en les semifinals de la Copa CV de Voleibol, fent-se així un lloc en la gran final. Aquesta victòria suposa una immensa alegria per al club, i en general una bona notícia per a l’esport i la societat de Xàtiva, en aquests moments tan delicats de la pandèmia del covid-19. 

Dissabte passat es disputava en el pavelló municipal de voleibol de Xàtiva, de nou sense públic, la semifinal de la Copa Comunitat Valenciana que enfrontava al conjunt xativí amb el UBE l’illa Grau de Castelló. Era un partit complicat per l’entitat del rival, un conjunt que va ser semifinalista de la Copa del Rei la passada temporada i amb gran experiència en la lliga professional, encara que la plantilla castellonenca no està tancada.

La final es disputarà a la ciutat d’OLIVA dissabte que ve dia 26 de setembre a les 18 hores. Serà un dur rival com el Voleibol Almoradi, també de la lliga professional i que va guanyar al Platges de Benidorm per 3-0 en l’altra semifinal, a qui deuran superar els xativins si volen aconseguir aquest trofeu de pretemporada.