L’equip femení suma un punt en caure per la mínima contra el Benidorm

El Familycash Xàtiva Voleibol masculí va aconseguir una treballada victòria per 3-0 (25-21, 25-22, 25-18) contra el Club Natació Sabadell passat dissabte. Els tècnics locals Hernán Pesci i Claudio Fantin, van haver de tirar d’imaginació per a recompondre un equip que es presentava amb diversos lesionats, però els jugadors que van eixir a la pista ho van donar tot i van acabar imposant-se a un Sabadell que va lluitar de valent. 

Els màxims anotadors per part del Xàtiva Voleibol van ser: Sebastián Barrial i Rubén Martínez Aparicio (16 punts), i Rubén Martínez Ferrer (12 punts). Van jugar per l’equip xativí: Martínez Aparicio, Martínez Ferrer, Mateu, Reis, Barrial, Micó, Vallet, Romero, Hervás, Pérez, Druzga, G. Garcia, Peñalver i Martínez Caballero.

Per part seua, el Familycash Xàtiva Voleibol femení va perdre, de nou per la mínima, 2-3 (23-25/25-12/25-20/8-25/7-15) contra el Openenergy Benidorm i suma un valuós punt. D’aquesta manera, el derbi autonòmica va caure del costat de les alacantines en un partit que va durar més de dues hores, i en el qual només el primer set va reflectir la igualtat real entre tots dos conjunts, set que probablement va marcar la resta dels duel. 

La màxima anotador del partit fou la visitant Viviana Garzón (29 punts), mentre que en les locals van destacar Laura Navarro (20 punts) i Flor Tortarolo (18 punts).  Van jugar pel Xàtiva: Briggs, M. Preses, Mascarell, Tortarolo, Rivero, González, Navarro, Olivares, Martínez Vela, Ferrer, Richardi, Álvarez, Georguieva i Machín.