Els equips júniors guanyen els seus partits i continuen líders i imbatuts en la primera divisió autonòmica

El Familycash Xàtiva femení va caure per 1-3 en la pista del AVG Almeria (25-16/25-17/18-25/25-11) en partit disputat dissabte passat en el pavelló Moisés Ruiz de la ciutat d’Almeria. Les andaluses van ser més regulars al llarg del partit, mentre que les de Alessandro Cosentino i José Manuel Martí van alternar moments de joc brillant amb massa errors propis.

D’altra banda, els equips masculí i femení juvenils continuen de líders i imbatuts en la primera divisió autonòmica. El Familycash Juvenil femení va aconseguir una nova victòria per 3-0 contra el Illa Grau de Castelló (27-25, 25-18, 25-21). La mateixa ratxa porta el juvenil masculí, que va véncer a Sant Joan d’Alacant per 0-3. 

I en els Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana Iniciació al Rendiment, la jornada va ser bona per a la majoria dels equips de Xàtiva. El cadet femení de preferent guanyà per 0-3 en la pista del Real de Gandia desenvolupant un joc molt seriós i compacte. El cadet femení zonal Xàtiva 2 va aconseguir la segona victòria consecutiva en véncer per 3-0 contra el Blu-Vóley de Godella. El Dental Carralero Xàtiva Voleibol infantil femení van perdre per 3-0 enfront del Real de Gandia. En la categoria Cadet masculina, el Xàtiva voleibol 1 va guanyar a Gandia per 1-3 i el Xàtiva voleibol 2 obtenia la victòria a Paterna per 1-3 en un partit molt disputat dels de Rubén Martínez i Borja Reyes. Per últim, el Dental Carralero Infantil masculí va aconseguir la victòria a Gandia per 1-3.