L’equip masculí es veu superat pel Voleibol Almoradí 

El Familycash Xàtiva Voleibol femení de superliga2 s’ha classificat per a les semifinals de la Copa Comunitat Valenciana després de véncer en l’eliminatòria de quarts de final al Leleman VB València per 3-1 (25-18, 25-23, 25-27, 25-21).

Les de Larry Creus i José Manuel Martí, van disputar un partit molt complet davant un complicat rival. Van dominar el primer set, sobretot des de la seua segona meitat i més clarament en el tram final. Van continuar portant la batuta en la segona mànega fent diferències en el marcador, encara que van reaccionar les de la capital que van aconseguir empatar en dues ocasions, amb un joc més fluid i efectiu. Finalment es van tornar a avançar les de Xàtiva (25-23). La recomposició de línies de les visitants va donar el seu fruit i van aconseguir guanyar un tercer set per un emocionant 25-27. Continuava un joc molt igualat al quart set, que finalment van aconseguir tancar les de Xàtiva per 25-21.

Un partit que ha servit de preparació per a l’equip que encara es troba en les primeres fases de la pretemporada i del qual s’han pogut veure coses molt positives, recordant que la lliga de plata espanyola donarà principi el dia 9 d’octubre de 2021, havent de viatjar a Almeria per a enfrontar-se al *AVG 2008.

La semifinal de la Copa femenina es disputarà a Alacant dissabte 18 o diumenge 19, encara no s’ha definit l’horari. El rival serà l’equip de Superliga2 de la Universitat d’Alacant, que va eliminar en quarts de final al CV Sant Joan.

Per contra, el Familycash Xàtiva voleibol masculí no va poder amb el Voleibol Almoradí i van cedir per 0-3 (23-25, 22-25, 15-25). Els d’Hernán Pesci i Claudio Fantín, continuen la seua intensa preparació, donant una excel·lent imatge, jugant de tu a tu contra l’Almoradí, equip recentment descendit de la lliga professional espanyola, però que conserva un equip amb un excel·lent nivell de joc, amb jugadors de primer nivell. Un dur partit que va tornar a tindre el protagonisme dels joves formats en la pedrera i que ha servit per a continuar preparant-se de cara a l’inici de la lliga que serà el dia 9 d’octubre a Castelló.