El CV Xàtiva s’adhereix a la campanya #DeporteXELA

El Familycash Xàtiva voleibol femení va aconseguir el passat cap de setmana una victòria molt treballada enfront de l’Universitat d’Alacant per 3-2 (25-19/22-25/25-21/21-25/15-6). El segon classificat va caure en el desempat en un partit que va resultar vibrant per al nombrós públic assistent al pavelló municipal de voleibol de Xàtiva. Les de José Manuel Martí, que va dirigir circumstancialment a l’equip xativí, van lluitar des del primer moment del partit, en cap moment van baixar la guàrdia enfront d’un rival molt ben classificat que sabien que els anava a complicar molt pel seu joc.

Cal destacar que, el Club Voleibol Xàtiva va voler adherir-se a la campanya #DeporteXELA per a visibilitzar la importància de l’Esclerosi Lateral Amiotròfica a instàncies de la Direcció General de l’Esport de la Generalitat Valenciana.

Pel que respecta a l’equip masculí de SUperLliga2, el Familycash Xàtiva Voleibol va tindre jornada de descans.

El pròxim cap de setmana es disputarà la desena jornada de la categoria de plata masculina i femenina. El conjunt femení viatjara a terres andaluses per a enfrontar-se al Atarfe (Granada) el dissabte 11 de desembre a les 18 hores, mentre que l’equip masculí es desplaçarà a Tarragona per a jugar també el dissabte a les 20 hores contra el Sant Pere i Sant Pau.