L’equip femení va ser derrotat de forma contundent (0-3) davant el Mairena de Sevilla

El Familycash Xàtiva masculí només va poder obtindre un punt en cedir per 2-3 contra el CV Roquetes en partit disputat en la vesprada del passat dissabte en el pavelló municipal de voleibol de Xàtiva, corresponent a la jornada 15 de la lliga de plata espanyola. Emoció fins a l’ultime punt i treballada victòria del conjunt tarragoní. Els de Xàtiva, malgrat la derrota, aconsegueixen mantindre la quarta posició en la classificació, empatats a 26 punts amb el Mediterrani de Castelló. El Roquetes queda amb 24 punts. Els d’Hernán Pesci van començar portant la iniciativa en el primer set (12-8) en un partit vibrant de tots dos conjunts. Quan tot semblava controlat (23-20), els catalans van aconseguir forçar el 24-24, amb un final d’infart favorable a Xàtiva (28-26). Domini del Roquetes tant en el segon, com en el tercer set, en tots dos casos van saber gestionar la renda al seu favor i van aconseguir que el conjunt xativí haguera de jugar a contra corrent, cometent alguns errors no forçats, sobretot en el servei i en l’atac, que van atorgar avantatge al rival. En el quart set els de Xàtiva van aconseguir recompondre’s aconseguint un parcial de 8-4, amb aqueix avantatge eren ara els visitant els que haurien d’arriscar fora mida. Els de Xàtiva van funcionar molt bé en totes les seues línies i van aconseguir forçar el tie-break (25-20). El nombrós publique assistent estava gaudint d’un gran nivell de voleibol. En el cinqué set van ser els de Roquetes els que van prendre la iniciativa i van estar molt encertats en atac (5-8). Els catalans van saber gestionar aqueixa renda i van cometre molt pocs errors, es lluitava intensament per part de tots dos conjunts. Els de Xàtiva es van acostar amb 11-13 en un moment decisiu, però van ser els catalans els que al final van aconseguir tancar la trobada amb dos potents atacs.

Derrota inapel·lable contra un dels millors equips de la lliga femenina. El Familycash Xàtiva voleibol van cedir per 0-3 davant el Mairena de Sevilla en partit disputat dissabte passat en el pavelló municipal de voleibol de Xàtiva, corresponent a la jornada 15 de la lliga de plata espanyola. Les de Rafa Mora van entropessar contra un mur en la major part de la trobada contra el conjunt andalús que va vindre clarament per la victòria per a continuar sumant pels llocs alts de la classificació. Les de Xàtiva van lluitar intensament en el primer set contra un conjunt sevillà que van cometre pocs errors, i van aconseguir igualar el marcador (13-13). No obstant això, la gran efectivitat atacant en diverses accions consecutives de les visitants va posar terra pel mig en el marcador amb un avantatge contra la qual res van poder fer les locals. De nou ho van intentar en el segon set, que va ser el més igualat del partit. Les de Xàtiva van aconseguir un avantatge inicial (4-2) però les sevillanes li van donar la volta (5-10) amb un gran bloqueig. En un esforç intens les de Xàtiva van retallar la diferència (17-18) tornant a tindre opcions en el partit, però van anar de nou les visitants les que van estar més encertades en el tram final, no donant cap opció al rival. Un tercer set que ja no va tindre color, molts errors xativins buscant rendibilitzar les accions, i un conjunt andalús jugant quasi a plaer i tancant la trobada sense majors problema.

En les categories de Base. Derrotes dels equips juvenils de la primera divisió autonòmica. El conjunt femení del Xàtiva aconseguia sumar un punt en caure derrotades per 3-2 en la pista del Racing Platja Sant Joan. Derrota del Xàtiva masculí a Castelló per 3-1 amb domini clar local en el primer i quart de set. Victòria juvenil femení en la segona divisió autonòmica per 0-3 contra el CV Torrent en el qual les de Xàtiva aconsegueixen els tres punts en joc amb un gran partit.