L’equip masculí tambe va poder sumar una ajustada victòria

Tres punts clau per al Familycash Xàtiva voleibol femení que van guanyar per 0-3 al AVG Mall Almeria, en partit disputat dissabte passat en el pavelló Moisés Ruiz d’Almeria, corresponent a la desena jornada de la lliga de plata espanyola. Les de Rafa Mora van disputar un partit molt seriós contra un rival directe que els permet escalar llocs en la classificació i eixir de la zona compromesa de la taula. En aquests moments són octaves empatades a punts amb el seté classificat: L’Atarfe de Granada. Les de Xativa aconseguien avantatge en els primers compassos del primer set, la qual cosa els va permetre jugar amb relativa comoditat i van anar engrandint el seu avantatge, però les andaluses van saber reaccionar a temps després de diversos errors no forçats de l’equip de Xàtiva. L’avantatge va anar minvant  i les d’Almeria es van créixer amb una sèrie d’accions molt efectives. Un final d’infart portava a l’equip de Xàtiva a guanyar per la mínima 25-27. En la segona mànega les de Xàtiva van eixir disposades a no realitzar cap concessió més i van anar dominant en el marcador, les locals van haver d’arriscar i van acabar cometent alguns errors que van ser aprofitats per les visitants. A partir d’eixe moment les xativines van estar molt regulars en atac i defensa, anotant-se també el segon set. Bé es posaven les coses per a les visitants, que van continuar realitzant el seu joc en el tercer set (4-8), encara que les d’Almeria no estaven disposades a anar-se sense puntuar i van aconseguir empatar el tercer set, va ser un moment clau de la trobada que van saber resoldre molt bé les de *Xativa, que van haver de treballar intensament en bloqueig i en atac. Les xativines es van convertir en dominadores de la situació i ja no van permetre que les d’Almeria reaccionaren, malgrat que ho van intentar de totes les maneres possibles, els punts van anar caient fins al final (15-25), aconseguint una gran victòria. Pròxima jornada: dissabte 17 de desembre a les 16.00 hores les de Xàtiva reben en el Pavelló de Voleibol al Tenerife Cisneros Alter, en una altra trobada important per a tots dos conjunts.

Victoria ajustada del Familycash Xàtiva masculí a Torredembarra per 2-3 en partit disputat en la vesprada del diumenge en el pavelló Sant Jordi, corresponent a la desena jornada de la lliga de plata espanyola. Domini altern per a tots dos conjunts en un partit molt disputat, en el qual els de Xàtiva no van saber aprofitar els avantatges del primer set. Els xativins anaven guanyant per 7-13, no obstant això, no van aconseguir mantindre les diferències davant un lluitador equip local que aconseguia empatar i posar el partit en taules. Final de set amb gran regularitat del Torredembarra que els va permetre avançar-se (25-21). Gran domini dels d’Hernán Pesci en la segona manga, i una gran regularitat en totes les facetes del joc, que els porte a anotar-se el parcial per 14-25. De nou els de Xàtiva van mostrar un joc molt viu en el tercer set, demostrant una gran intensitat en defensa, atac i bloqueig, que contrarestava qualsevol reacció del conjunt local, els visitants van donar la volta al partit per 21-25. Un gran quart set del conjunt català, encara que amb domini altern de tots dos conjunts, els loocals es van emportar el set forçant el tie-break. Un cinqué set molt igualat, tal com es preveia, en el qual van portar la iniciativa els locals, però en el qual els de Xàtiva van lluitar fora mida. Aconseguien un avantatge important els locals, però els visitants no estaven disposats a cedir i van aconseguir empatar. Després d’una bola de set per a Torredembarra, els de Xàtiva van arredonir la faena amb tres grans accions finals, aconseguint guanyar 14-16 en un final d’infart. Pròxim partit a Xàtiva el dissabte 17 de desembre 2022 a les 18.15 hores, on rebran al líder i imbatut CV Illa Grau, en un partit que es preveu espectacular i que finalitza la primera volta.

En les categories de Base. Dues grans victòries per als equips juvenils masculí i femení de la primera divisió autonòmica. El Xàtiva juvenil femení guanyaven per 3-1 al Daia Nova. El Xàtiva Juvenil masculí aconseguia guanyar a Elx per 0-3 en un partit que van dominar els xativins de principi a fi. Victoria del sènior masculina del Xàtiva per 3-1 contra el CV Eliana i Derrota per la mínima del Xàtiva juvenil femení en la segona divisió autonòmica per 2-3 contra el CV Picassent.