Els xativins acaben subcampions d’aquest campionat de pretemporada demostrant un gran nivell

El CV Almoradí, que milita en la lliga professional, es proclamava Campió de la Copa Comunitat Valenciana en la gran final en véncer al Family Cash Xàtiva Voleibol per 3-1 (22-25, 25-19, 25-19, 25-20) amb un joc molt intel·ligent. Els de Xàtiva no va poder donar la sorpresa, però a punt va estar de donar la campanada en un partit igualat, intens i espectacular de tots dos conjunts, que el públic assistent va gaudir de valent, en trobada disputada dissabte passat en el pavelló municipal d’Oliva.

Pedro Miralles, entrenador-jugador del CV Almoradí va aconseguir el trofeu al millor jugador del partit, i va ser l’artífex de la victòria del seu equip en un quart set que es va posar costa amunt per a l’Almoradí.

Els de Larry Creus i Rafa Mora van doblegar a l’Almoradí en el primer set (22-25), demostrant que venien clarament a guanyar el partit. Es va refer l’Almoradí en el segon set, amb un joc molt intel·ligent en servei que va desarborar la recepció xativina, impedint-los la construcció còmoda de l’atac i van igualar per 25-19. El tercer set no va tindre amo fins a la segona meitat (14-14), un Almoradí que continuava treballant en un servei potentíssim i col·locat, i amb jugades d’atac de gran nivell, va acabar avançant-se per 25-19. No obstant això, el partit no estava acabat, el Xàtiva continuava pressionant i pressionant, es van avançar en el marcador 11-14 en el quart set, però Almoradí, de la mà de Miralles, aconseguien superar el sot i li van donar la volta al marcador per 25-20.