L’organització del Festival oferirà l’oportunitat de mostrar de manera presencial el projecte documental de Madafaka a diferents experts de la fotografia i arts visuals

Si fa uns dies informàvem que Madafaka & The Toxic Kiwis, mostraran el seu projecte documental “Music, Pose & Attitude” en el prestigiós Festival de Fotografia OnPhoto Soria, ara s’ha confirmat que aquest mateix projecte ha sigut seleccionat entre milers de candidatures per a participar en la nova edició del Festival “Descubrimientos PHotoESPAÑA”, que se celebra a Madrid del 31 de maig al 2 de juny. 

L’organització del Festival oferirà l’oportunitat de mostrar de manera presencial el projecte documental de Madafaka a diferents experts de la fotografia i arts visuals, cosa que possibilitarà la projecció nacional i internacional de la seua obra. 

Durant aquest any, el treball de Madafaka ha sigut exposat en el V Festival Internacional de Fotografia Espanyola i Iberoamericana, Ulls Rojos, i d’ací a poc serà presentat en la VII edició del Festival OnPhoto Soria. La previsió és que la mostra continue exhibint-se en altres festivals del país.