Madafaka & The Toxic Kiwis està dirigit per Sandra Moscardó i Fran Pons

Es tracta de l’exposició de fotografia “Music, Pose & Attitude” que forma part del “Festival Ojos Rojos” de fotografia espanyola i iberoamericana. Un projecte documental que gravita entorn de la música en directe de xicotet format, amb fotografies des de la primera línia. La inauguració será el divendres, 24 de març, a les 20 h, en Ca Lambert de Xàbia. 

El dissabte, 25 de març , a les 11 h, en el Museu Soler Blasco de Xàbia, oferiran una xarrada per a gent que estima la fotografia. Madafaka & The Toxic Kiwis faran un viatge fins a alguns dels escenaris musicals de la contracultura i l’underground. 

Madafaka & The Toxic Kiwis està dirigit per Sandra Moscardó i Fran Pons. Després de desenvolupar treballs en estudis de disseny, projectes de sociologia i agències de publicitat, es dediquen a documentar festivals al llarg de tota la Comunitat Valenciana i resta del país. Han sigut seleccionats en l’última Trobada Nacional de directors de Festivals de Fotografia i convidats a la 10a Edició Festival Febre Photobook. “Music, Pose & Attitude” va ser el projecte guanyador del visionament de dossiers 2022 del Festival Ojos Rojos, reconeixement que els permetrà exposar en el mateix festival.