Els centres de vacunació estan oberts hui en horari de matí i dijous de vesprada 

Tal com s’ha establit des de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, aquesta setmana els deu centres de vacunació del Departament de Salut Xàtiva Ontinyent DSXO realitzaran unes jornades especials de portes obertes en les quals podrà vacunar-se tota aquella persona que no haja tingut ocasió de realitzar-ho encara per qualsevol causa. Per a vacunar-se només cal acudir amb la targeta SIP al centre de vacunació més pròxim al seu domicili.

Els centres de vacunació estaran oberts el dimarts dia 14 de setembre en horari de 8:30 a 15:00 hores i dijous que ve dia 16 en horari de vesprada de 15.00 a 20:30 hores. 

Des del DSXO es fa una crida especial a totes aquelles persones que encara no han procedit a la seua vacunació al fet que acudisquen a vacunar-se en aquestes dues jornades especials que s’han establit. 

L’objectiu d’aquestes dues jornades específiques és aconseguir amb la vacunació el major percentatge de població vacunada que revertirà en una major protecció enfront dels efectes que la COVID19 està tenint en la nostra població.

Amb aquesta nova crida a la vacunació SENSE CITA es preveu vacunar a totes aquelles persones que podent haver rebut la cita, no van acudir per qualsevol causa així com a les quals per qualsevol motiu no han rebut cita i desitgen ser vacunats. 

En el Departament es dóna encara una xifra al voltant del 15% de persones amb edat d’haver sigut vacunada que encara no ha rebut la seua dosi per causes diverses.

Des de la Gerència del departament de salut s’ha demanat expressament a la població pendent de vacunar que acudisca a aquesta crida i es vacune atés que és necessari incrementar el percentatge de persones vacunades. Margarita Llaudes ha explicat que “ si volem aconseguir la immunitat ideal per a controlar aquesta pandèmia cal aconseguir major percentatge de persones vacunades”.