L’avís es realitza amb un SMS que informa del dia i hora de la cita

Segons informen des del Departament de Salut Xàtiva Ontinyent (DSXO), les persones nascudes els anys 1956 i 1957 i amb residència en poblacions del departament estan sent citades per a rebre la primera dosi de la vacuna contra la COVID-19. La vacunació a este nou grup d’edat ha començat en el dia de hui. 

Les citacions s’estan realitzant amb un SMS al telèfon mòbil que figura en la targeta SIP. El lloc de vacunació segueix sent el Pavelló Francisco Ballester de Xàtiva, instal·lació que ja es va utilitzar per a la vacunació massiva del personal dels centres educatius. 

Cal destacar que, només han d’acudir a la cita aquelles persones que han rebut el missatge i en els dies i hores que indica aquest. També es recomana seguir l’enllaç que s’adjunta al missatge

Aquelles persones que, per qualsevol causa no puguen acudir a la cita, tornaran a ser citades amb posterioritat en un torn de vacunació que encara no ha estat organitzat. De la mateixa manera, també seran citades posteriorment aquelles persones que no han rebut un SMS bé per no tenir actualitzat el seu número en la base de dades SIP, per haver canviat de domicili recentment (procedents d’altres comunitats) o no tenir l’acreditació SIP actualitzada. Una altra causa també de no rebre aquesta citació serà pertànyer al grup de persones nascudes a la fi de l’any 1957 atès que no s’ha citat a tot el grup d’edat al complet.

Amb tot això, si es rep l’SMS amb la citació HA D’ACUDIR AL PUNT DE VACUNACIÓ. En el missatge rebrà també cita per a la inoculació de la segona dosi.