El diumenge es va celebrar el tercer control masters

El passat dissabte, es va celebrar en la Piscina Municipal Coberta del Poliesportiu Les Pereres de Xàtiva el Segon Trofeu Ciutat de Xàtiva en el qual van participar un total de 339 nadadors pertanyents als clubs: C.N. Dofí, C.N. Xuquer, C.N. Gandia, C.N. Utiel, C.N. Fenix Manises, C.N. Dénia, C.A.N. Illa de Benidorm, C.N. Jerez, C. D. Caxton College i el Club Natació Xàtiva organitzador de l’esdeveniment.

En aquesta competició van participar nadadors de les categories Pre-Benjamí, Benjamí, Aleví, Infantil, Absolut i Màster.

Pel club Natació Xàtiva van competir els següents nadadors:

Categoria Pre-Benjamí: Emma Lockyer, Corina Borreguer, Ian Chust i Axel Arteche 

Categoria Benjamí: Lara Martín, Carmen Tortosa i Sergio Márquez

Categoría Aleví: Amaia Llopís, Ainara Sanchis, Laia González, Ahinara Bautista, Izian Valls, Jordi Gimeno, Bruno Ferri, David Mico i Roger Arnau.

Categoria Infantil: Andrea Soriano, Paola Andani, Haridian Sanchis, Vera Ferrándiz, Rebeca Ferrer, Marc Sanchis i Guillem Siles.

Categoria Júnior: Bea Descals, Nadia García, Lluna Pascual, Andreu Casesnoves i Guillem Casesnoves.

Categoria Absoluta: Carme Benito, Irene Baides, Raquel Gadea, Vicky García, Johann Betancourt, Adam Rodríguez, Miquel Benito, Carles Dura i Edgar Rodríguez.

Categoria Màster: Pilar García, Sofía Andrés, Mª José Roca, Maica Santana, Ana Hernández, Andrea Domingo, Ángel Iñiguez, Artur Ahumada, Carlos Molina, Felipe Badia, Fernando Casesnoves, Ricard Soriano i Ximo Molina.

En el segon Trofeu Ciutat de Xàtiva es van nadar 44 proves individuals de 50 m. dels diferents estils per a totes les categories.

Les proves de relleus van ser 8X50 m. lliures mixt estant compost els equips per dos nadadors de cada categoria i la de 4X50 m. estils amb un nadador de cada categoria en la modalitat de masculí i femení.

Els nadadors de Xàtiva van aconseguir 10 medalles d’or, 8 de plata i 12 de bronze.

En aquest segon Trofeu Ciutat de Xàtiva els membres del Club Natació Xàtiva van estar acompanyats pel regidor d’esports Pedro Aldavero i el president de la FNCV Marcos Rivera.

Tercer Control Masters

El diumenge 26 de febrer es va celebrar el tercer control per als nadadors de la categoria Masters.

La competició es va celebrar en la Piscina Municipal Coberta de Les Pereres de Xátiva. 

En la mateixa van prendre part 83 nadadors pertanyents a 10 clubs de la FNCV. 

Pel Club Natació Xàtiva van competir els següents nadadors:

Pilar García, Sofía Andrés, Adela Casesnoves, Maica Santana, Mª José Roca, Andrea Domingo, Ángel Iñiguez, Ximo Molina, Ricard Soriano i Carlos Molina

Els màsters del Club Natació Xàtiva van competir en diverses proves individuals en algunes de les quals no tenien registrat els seus temps.

El pròxim cap de setmana el club participara en el Campionat Autonòmic Júnior i Absolut d’Hivern que se celebrara a Elx.