Orozco i el seu equip tècnic han pogut revisar l’equipament tècnic del centre i comprovar les necessitats d’equipament amb intenció de fer efectiva la seua obertura el més prompte possible 

Ahir al matí l’Alcalde de la Font de la Figuera, Vicent Muñoz, i el Regidor d’Obres, Carmel Micó, han acompanyat el Director General de l’Institut d’Atenció Social-Sanitària (IVASS), Ramón Orozco, en la seua visita al Centre de Dia del municipi. Orozco i el seu equip tècnic han pogut revisar l’equipament tècnic del centre i comprovar les necessitats d’equipament amb intenció de fer efectiva la seua obertura el més prompte possible.

Vicent Muñoz ha explicat que “hui s’han fet la comprovacions tècniques del Centre de Dia i s’han revisat les necessitats d’equipament per poder dotar-les amb la màxima celeritat. El Centre de Dia va ser trasferit a la Generalitat Valenciana per part de l’Ajuntament, iniciant-se els tràmits en gener de l’any passat. El 7 de juliol de 2022 la Conselleria d’Hisenda va fer la publicació en el DOGV, comunicant que assumien eixa dotació. Segons ens ha explicat Ramón Orozco, en desembre ha passat a ser de l’IVASS i, per tant, han començat a treballar per a poder dur endavant les dotacions d’equipament. Ara esperem que la Conselleria d’Hisenda faja els tràmits pertinents per a autoritzar la dotació de personal i per a poder posar en marxa el Centre de Dia de la Font de la Figuera el més prompte possible”.