La família Artacho fa entrega de les publicacions a Gonzalo Gobert

Cristina Artacho i son pare Francisco Artacho van estar convidats pel director del Circuit de la Comunitat Valenciana Ricardo Tormo, Gonzalo Gobert qui va rebre el llibre de la mà de la seua autora “Vivencias de un transeúnte” i al mateix temps, els va fer d’amfitrió per les instal·lacions del circuit.

Cristina Artacho li va fer entrega al director del circuit del seu llibre, que ha publicat recentment, dedicat a son pare anomenat “Vivencias de un transeúnte”. Per altra banda, Francisco Artacho li va atorgar a Gonzalo Gobert el llibre que va escriure dedicat a la figura de Ricardo Tormo anomenat “Crónicas de un campeón”.

La família Artacho va poder gaudir i descobrir cada racó particular d’aquest circuit dedicat al bicampió del món de motociclisme i veí d’Aiacor Ricardo Tormo. 

Cal recordar que Francisco Artacho és un home polifacètic que ha destacat en diversos àmbits esportius com són el ciclisme o el motociclisme entre d’altres, treballant colze a colze com a fotògraf amb figures tan destacades com Marino Lejarreta o Ricardo Tormo.