CD ACDC i UD Canals s’enfronten demà a les 15:45 h al Nou José Gramage

Aprofitant el pont festiu es disputa la quarta eliminatòria de La Nostra Copa, la nova competició de la FFCV, en la qual ja entren el joc els equips de Regional Preferent. De fet, des d’ahir estan ja jugant-se alguns dels partits, però els representants de la comarca de la Costera juguen tots en la vesprada de demà.

El duel més atractiu per als nostres serà el derbi del Riu Sants entre el CD l’Alcúdia de Crespins i la UD Canals, previst per a demà dissabte a les 15:45 en el Nou José Gramage. En aquest cas, ambdós conjunts deixaran de banda el seu rendiment en lliga per centrar-se per complet en una competició diferent que el pot permetre, en cas de victòria, agafar moral i il·lusió de cara a les pròximes jornades.

D’altra banda, dos equips de Primera Regional, com el CD Llosa i el CF Racing Xàtiva, es mesuraran amb equips de Preferent. En el cas del conjunt lloser, el rival a batre serà el CD Enguera, un rival al qual s’han enfrontat moltes vegades i al que intentaran sorprendre demà a partir de les 16:30 hores en El Sequiol. Per part seua, el CF Racing Xàtiva tindrà un repte encara major, ja que rep demà a les 17:00 hores en el Camp Murta a l’Olleria CF, actual segon classificat del Grup IV de Preferent i un dels equips més en forma del futbol valencià.