La consulta està a càrrec del neuropediatra Salvador Climent que compta amb una àmplia formació en genètica clínica i malformacions congènites

El Departament de salut Xàtiva-Ontinyent ha posat en marxa una consulta de genètica clínica i dismorfologia. Este nou servei es prestarà per part del Servici de Pediatria tant en l’Hospital de Xàtiva com en el d’Ontinyent.

La consulta està a càrrec del neuropediatra Salvador Climent que compta amb una àmplia formació en genètica clínica i malformacions congènites. En esta consulta es pretén ajudar al diagnòstic clínic d’aquelles entitats clíniques que presenten en si, malformacions tant evolutives com congènites, i que puguen catalogar-se dins d’un determinat síndrome tant si ha sigut diagnosticat prèviament com si no. Es permetrà així establir un diagnòstic concret i poder-ho derivar cap a l’especialitat o tractament que millor resultat puga donar al pacient. 

Esta Consulta de Dismorfologies es podrà fer a pacients pediàtrics i adults, al temps que es realitzarà assessorament al pacient o als seus familiars, dels passos que s’ha de seguir per a aconseguir una millora terapèutica o de la seua qualitat de vida.

Des del Departament de salut Xàtiva-Ontinyent asseguren que esta nova consulta s’ha aconseguit gràcies a l’esforç dels professionals del Servei de Pediatria i a la formació del Dr. Climent, que durant molts anys ha sigut el referent del departament en este tipus de patologies.