Aquesta jornada segueix les indicacions de l’IVAJ en  matèria de participació juvenil

La Mancomunitat La Costera-Canal, a través del seu departament de joventut, ha organitzat per a aquest dijous 28 d’octubre el I Fòrum Jove en el municipi de Vallada.

Aquest naix de les necessitats més importants detectades en les enquestes realitzades el passat curs escolar. El seu objectiu és crear un espai en el qual les persones joves de la localitat, expressen les seues inquietuds respecte a qüestions que els afecten directament per a poder oferir posteriorment, un servei juvenil de qualitat i adaptat a les seues necessitats.

A la jornada, que tindrà lloc en l’Espai Jove del municipi, s’ha convocat a joves d’edats compreses entre 12 i 17 anys, així com al regidor d’educació Vicente Muñoz.

Aquest tipus de col·loqui, que molts municipis valencians han posat ja en marxa, persegueix com a finalitat principal fomentar la participació activa del col·lectiu jove pel que fa al seu municipi i a les polítiques de joventut, alhora que fomenten, un diàleg fluid entre el col·lectiu jove i l’administració pública.

“Amb aquesta jornada volem donar veu a la joventut de la nostra comarca per tal d’establir polítiques que realment els arriben i solucionen els seus problemes”, ha manifestat la presidenta de l’entitat María José Tortosa.