Lena Baraza ha informat en roda de premsa que aquest any es presenten algunes novetats respecte a altres edicions

El proper dissabte 1 de febrer, de 10 a 12h del matí, a la Casa de les Dones, dona inici la tercera edició del DecideiXàtiva amb la realització de 3 tallers organitzats per àmbits i tipologia de projectes, on les persones participants donaran la seua opinió per a després, i de manera col·laborativa i grupal, elaborar projectes concrets que milloren la Ciutat. El primer d’ells serà el Taller de Perspectiva de Gènere els dissabtes 1 i 15 de febrer, de 10 a 12h del matí a la Casa de les Dones. Taller d’Urbanisme i Mobilitat, dimecres 5 i 19 de febrer, de 18.30 a 20.30h de la vesprada alCol.legi d’Arquitectes, i el Taller Joves, divendres 14 i 28 de febrer de 18.30h a 20.30h de la vesprada a la Casa de la Joventut.

Finalitzada la primera fase, s’obrirà un termini, del 21 de febrer al 6 de març, per a la presentació i validació ciutadana de totes les propostes presentades. Aquelles que no siguen presentades a nom d’una associació de Xàtiva, o als espais de taller, hauran d’aconseguir un mínim de 25 avals mitjançant una votació telemàtica a la web del DecideiXàtiva. Les propostes que siguen validades passaran a l’estudi tècnic que realitzaran els diferents departaments municipals entre els dies 6 de març i 15 d’abril.

La regidora de Participació Ciutadana, Lena Baraza, ha informat en roda de premsa, celebrada ahir dilluns a l’Ajuntament de Xàtiva, que aquest any es presentes algunes novetats respecte a altres edicions, com per eixample realitzar els pressupostos participatius de forma biennal. Escoltem a la regidora.

Del 16 al 30 d’abril serà el moment de l’exposició pública de propostes ciutadanes que finalment passaran a Consulta del 4 a l’11 de maig.