Hi ha importants novetats importants per tractar de seguir augmentant el nivell esportiu del club

El CV Xàtiva ha anunciat recentment la composició de tot el seu equip tècnic. Segons informen des del club, s’ha realitzat una inversió i un aposta important per contractar bons tècnics que treballen en la formació i la captació de joves jugadors i jugadores per als equips bases.

El projecte del club xativí està basat sobretot en la idea de crear una pedrera sòlida i prolongable en el temps que vaja nodrint amb el pas dels anys als equips sènior, tant masculí com femení. Referent a això, des del CV Xàtiva volen agrair especialment la labor realitzat pel col·legi Dominiques, col·legi Claret i escola Municipal.

Larry Creus serà el màxim responsable tècnic a banda de dirigir el sénior masculí i el Juvenil Masculí juntament amb Rafa Mora. La dupla José M. Martí i Sandro Consentino es faran càrrec tant del sénior femení com del juvenil femení. L’equip tècnic el completaran en la resta de categories i tasques Rubén Martínez, Borja Reyes, Alejo Borrás, Claudio Fantín, Cecilia Ponce, Cristina Borrás, Ignacio Pareja, Pilar Larriba, Pablo Pelegero i Miguel Ángel Martí.