El club xativí seguirà competint en la categoria de plata tant masculina com femenina

Fa uns dies, la Real Federació Espanyola de Voleibol va comunicar la confecció dels grups de la SuperLliga2, la lliga de plata espanyola. Amb aquest anunci es va confirmar que, finalment, el CV Xàtiva mantindrà tant a l’equip masculí com el femení en aquesta categoria una temporada més.

En el cas de l’equip masculí, els rivals a batre seran el CV Sayre Décimas (Canàries), CV San Roque Batán (Canàries), UBE Illa Grau Castelló, CV Mediterraneo de Castelló, Refoart Vòlei Muro (Balears), Cevol Torredenbarra (Catalunya), CV Roquetes (Catalunya), Barça Voleibol (Catalunya), CV Sabadell (Catalunya) i SPSP Tarragona (Catalunya).

Pel que respecta a les xiques, l’equip xativí s’haurà d’enfrontar al Voley Ciudad Cide (Canàries), Arona Tenerife Sur (Canàries), Leleman VB Valencia, Universitat d’Alacant VB, Opdenergy Benidorm, AD Algar Surmenor (Múrcia), CDU Artafe (Andalusia), Mintonette Almeria (Andalusia), AVG 2008 (Andalusia) i Mairena Voley Club (Andalusia).

D’altra banda el CV Xàtiva ha començat a anunciar els components dels planters dels seus equips de Superlliga2 i ha començat per dues renovacions. En els xics, el líbero Patryk Kowalski afrontarà la seua tercera temporada al club fent-se càrrec de les tasques defensives i de recepció de l’equip. I en les xiques, la receptora Cristina Briggs jugarà per segon curs consecutiu a l’equip xativí després de formar-se en el Escuela2 La Cañada i el CV Rafael Altamira.