Dues renovacions als equips de la Superliga2

A l’equip femení, Laura Mascarell, de 20 anys, va tindre una Fantàstica progressió durant la passada temporada i decideix apostar un any més pel projecte xativí. Laura fins i tot va aconseguir fer-se un lloc entre les millors jugadores de la jornada. Formada des d’infantils en el club (passant pel Col·legi Claret), Laura és una peça fonamental en el projecte de la branca femenina del club i de la qual s’espera que continue donant alegries a l’afició xativina.

A l’equip masculí, Borja Reyes és un altre jugador format des d’infantils en el club i després de militar en totes les categories d’aquest, complirà la seua 6a temporada després del seu pas per la Superliga 1. El club i l’equip compta amb Borja com el recanvi natural dins del lideratge del grup masculí, per la seua passió, dedicació i implicació no sols en la pista sinó també com en la formació de la base.

Mostra palpable de l’ideari del club, tractant sempre d’apostar al màxim possible per la gent de la pedrera amb compromís i sentiment de pertinença. Tant Borja com Laura són peces clau per al futur immediat del club. El club expressa que estan encantats de seguir poder comptant amb tots dos.