El confinament perimetral en vigor fins ahir ha provocat aquesta decisió

Els equips masculí i femení de SuperLliga2 del CV Xàtiva estan en condicions de poder reprendre la seua activitat una vegada finalitzat el tancament perimetral de la ciutat. Amb el nou marc normatiu establert per la Generalitat Valenciana, com equips participants en competicions d’àmbit estatal, poden reprendre els seus entrenaments, així com tornar a disputar partits oficials. Aquesta tornada als entrenaments es produirà entre hui i demà, una vegada es completen els tràmits burocràtics amb l’Ajuntament de Xàtiva, titular del Pavelló de Voleibol.

D’altra banda, la tornada a la competició no tindrà lloc, com a mínim, fins a la pròxima setmana. Açò és per culpa de l’ajornament dels duels previstos per a aquest cap de setmana contra el CV València, ja que no s’han pogut preparar com correspon.

Per últim, cal recordar que la competició en la SuperLliga2 masculina i femenina no s’ha aturat en les darreres setmanes, pel que els equips del CV Xàtiva hauran d’adaptar els seus calendaris per poder disputar els diferents partits ajornats fins a la data.