En Xàtiva, malgrat la precarietat de les instal·lacions, encara no s’ha arribat ni a la fase de començar el procés de licitació del contracte de serveis per a la redacció i direcció d’obra

El sindicat CSIF ha instat a la Conselleria de Justícia a què agilitze les obres previstes en els diferents partits judicials de la província. La central sindical explica que de la planificació presentada en 2018 sota el títol ‘La nova cara de la Justícia’, «intervencions que ja haurien d’estar concloses com les d’Alzira o Torrent encara no han començat. El retard s’estén a Sagunt o Xàtiva». 

CSIF assenyala que Conselleria es va comprometre a escometre millores en partits judicials de la província de València que destaquen per les deficiències i falta d’espai en les seues instal·lacions. Referent a això el sindicat lamenta que fins hui les úniques obres iniciades són les de Llíria. 

En Xàtiva, malgrat la precarietat de les instal·lacions, encara no s’ha arribat ni a la fase de començar el procés de licitació del contracte de serveis per a la redacció i direcció d’obra del projecte de la nova seu judicial. 

El sindicat adverteix que està disposat a dur a terme actes de protesta en els partits judicials amb actuacions pendents perquè l’Administració les execute.