El COR tindrà el seu propi estand en lEcofira, que es celebra del 4 al 6 doctubre a Fira València

El COR tindrà el seu propi estand en l’Ecofira, que es celebra del 4 al 6 d’octubre a Fira València, la cita internacional clau per a la gestió ambiental eficient. El Consorci, que dona servei a 93 municipis, donarà a conèixer les seues innovadores iniciatives de prevenció de residus, com el programa de compostatge domèstic en el qual ja participen més de 1.000 famílies. 

A l’estand de l’Ecofira, els visitants podran entrar dins d’un ecomòbil de la xarxa del Consorci de Residus per descobrir com funcionen i com la ciutadania és recompensada per dipositar correctament amb el programa El Meu Compte Ambiental. 

Segons ha explicat el president del consorci, Vicent Muñoz, “La participació del COR a l’Ecofira forma part de la nostra política de foment de l’educació ambiental. Amb la nostra participació busquem donar a conéixer iniciatives com el Meu Compte Ambiental, que bonifica a la ciutadania més implicada en la bona gestió dels residus amb fins a 27 euros de rebaixa en la seua taxa de residus.”