S’ha fet entrega a la Junta Local de l’Associació Espanyola Contra el Càncer dels 3.415 euros recaptats al concert benèfic

La setmana cultural tindrà lloc del 20 i el 27 de març. Les activitats s’iniciaran el dimecres 20 de març amb un taller al voltant del canvi de paradigma per a la resolució de conflictes en l’aula, a les 19 h per al professorat i a les 20:15 h per a professorat i famílies de l’alumnat. El dijous 21 tindrà lloc un taller de fisioteràpia a càrrec d’Isaac Gomar a les 15:30 h, i el dilluns 25, altre de batucada reggae a càrrec dels professors Xus Belda i Gaspar Nadal, a les 15 h, i un d’interpretació per a músics a càrrec de Pepe Mira, a les 17 h. L’últim taller està previst per al dimecres 27 de març al voltant del blues, a càrrec del professor Fran Belenguer, a les 16 h. 

Pel que fa a les classes i audicions, el divendres 22, a les 15 h, tindrà lloc una classe magistral de piano a càrrec de Xavier Torres i una audició de piano i especialitats instrumentals, a les 19:30 h. El dilluns 25 es realitzarà una audició de cambra i especialitats instrumentals, a les 19:30 h, i el dimarts 26, a les 15 hores, una classe magistral sobre noves músiques a càrrec de Pau Chàfer i a les 19:30 h, una audició de cambra i especialitats instrumentals. 

Altres activitats programades són l’exposició de trombons amb classe magistral de Salvador Tarrasó, dijous 21 a les 17 h, la lectura de poemes amb música pel dia de la poesia, dijous 21 a les 20 h, el concert didàctic d’AC/DIXIE, dimarts 26 a les 18 h, el concert dels diferents grups de banda, dimecres 27 a les 19 h, i finalment el berenar per a l’alumnat, dimecres 27 a les 20 h. 

La regidora de Conservatori, Amor Amorós, qui va fer entrega ahir a l’Associació Espanyola Contra el Càncer, junt amb el director del Conservatori, Gaspar Nadal, dels 3.415 euros arreplegats en el concert benèfic de Nadal organitzat pel Conservatori, ha valorat així aquesta setmana cultural: