El període de matriculació per a la prova d’accés serà de l’1 al 9 de juny, i les proves tindran lloc la primera setmana de juliol

El Conservatori professional municipal Lluís Milan de Xàtiva ha fet públic el llistat de places provisionals oferides per al proper curs 2020-2021, que sumen un total de 42. 

En concret, s’ofereixen per al primer curs 7 places de clarinet, 3 de flauta, 3 d’oboè, 1 de saxofon, 3 de guitarra, 2 de trombó, 2 de tuba, 4 de trompa, 3 de trompeta, 3 de percussió, 4 places de piano, 3 de violí i 3 de violoncel; mentre que també s’ofereix 1 plaça de clarinet per a curs diferent del primer. La matrícula estarà habilitada entre l’1 i el 9 de juny, i a partir del 15 de juny es publicaran les llistes provisionals d’alumnes matriculats en les proves d’accés per al curs 20-21, publicant les llistes definitives el 19 de juny.

La matrícula per a la realització de les proves d’accés es realitzarà telemàticament, entrant a la seu electrònica de la pàgina web de l’ajuntament de Xàtiva, a través de l’apartat de «autoliquidacions», i els continguts de les proves d’accés estan disponibles a la secretaria del Conservatori en horari de 9 del matí a 13 hores. 

La publicació de les places definitives està prevista per al divendres 26 de juny, mentre que el dilluns 29 de juny es publicaran els tribunals i els dies 6, 7, 8 i 9 de juliol tindran lloc els exàmens de les proves d’accés a ensenyances professionals de música.