L’IVF aprova a la comarca de la Costera 7 prèstecs de la línia Horeca per valor de 380.0000 euros

El conseller d’Hisenda i Model Econòmic, Vicent Soler, ha assenyalat que l’aposta per l’energies renovables marcarà de manera “inevitable” el futur del teixit productiu valencià i, per això, ha assegurat que el Consell “recolzarà sense ambages els projectes empresarials que se sumen a la sostenibilitat ambiental i a la lluita contra el canvi climàtic en línia amb les exigències del Pacte Verd Europeu. “Tots, administracions públiques i sector privat, hem de fer un esforç per a avançar cap al punt 7 dels Objectius de Desenvolupament Sostenible 2030 (ODS) establits per la Unió Europea, que aposta per energies assequibles i no contaminants”, ha assegurat el conseller. 

Vicent Soler ha realitzat aquestes declaracions durant la seua visita a les instal·lacions de l’empresa Hinojosa a Xàtiva i en la qual ha estat acompanyat pel director general de l’IVF, Manuel Illueca, i per l’alcalde de la localitat, Roger Cerdà. 

D’altra banda, cal destacar que de la comarca de la Costera, l’Institut Valencià de Finances ha registrat un total d’11 sol·licituds de préstecs Horeca dins del Pla Resistir del Consell per valor total de 556.400 euros. Dels quals l’IVF ja ha aprovat 7 crèdits bonificats a la comarca per valor de 380.000 euros, que inclouen una ajuda directa i no retorneu-li de 97.000 euros. 

Durant la seua visita, el conseller s’ha reunit també amb l’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, qui li ha informat dels reptes i plans de futur del municipi així com amb part de l’equip de Govern.

Junts han visitat també l’exposició ‘Alfaro a Xàtiva. Diàleg amb la història’ que s’exhibeix aquests dies a la ciutat. La mostra està composta per 17 peces de gran format que es poden visitar en tres espais diferents, el Convent de Sant Doménec, la plaça de la Seu i el Museu de l’Almodí.