El guanyador ha resultat Carlos Morán, del col·legi Jacinto Castanyeda, i s’han atorgat també dos accèssits

El Consell Municipal de Xiquetes i Xiquets ja té logotip, després del concurs de dibuix organitzat per la regidoria de Participació amb l’objectiu de dotar a aquest organisme infantil d’una imatge per tal de ser utilitzada en qualsevol mena de suport de difusió, informació o publicitat.

Finalment el guanyador ha resultat Carlos Morán Cabrera, del col·legi Jacinto Castanyeda, mentre que també s’han atorgat un parell d’accèssits a Angela Gómez Merín (La Immaculada) i Irene Grau Jurado (Jacinto Castanyeda). El premi consisteix en un xec regal valorat en 100 euros més una samarreta amb el logotip guanyador, mentre que els dos accèssits rebran un xec regal de 50 euros i una samarreta.

En total han participat 26 xiquetes i xiquets de tercer a sisè de Primària dels diferents centres educatius de Xàtiva, i el jurat ha estat conformat pel mateix Consell de Participació Infantil, l’equip tècnic de les regidories d’Educació i Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Xàtiva i un dissenyador gràfic. Els criteris per escollir els treballs seleccionats van ser la imaginació, l’originalitat del logotip i la seua adequació per a la finalitat promoguda, a més de la qualitat tècnica i artística del treball.

El logotip guanyador serà emprat a partir d’ara per a identificar i difondre la imatge del Consell Municipal de Xiquetes i Xiquets, i a més a més, pròximament tindrà lloc una exposició amb tots els logotips participants del concurs.